måndag 17 april 2017

Cherry Blossom styled


Det är den tiden på året då körsbärsträden här i Stockholm och Kungsträdgården börjat blomma. Precis som många andra Stockholmare och turister tycker jag att körsbärsblomningen är otroligt vacker och man dras som ett bi till en blomma till dessa träd. 
Igår var jag inne i stan med Pontus och vi tog med oss Roffe och gick till Kungsträdgården och passade på att fota lite. När vi väl var klara gick vi till MOOD gallerian för att värma oss med en kopp kaffe. Vädret var ju minst sagt svängande: ömsom sol, klart och en behaglig jämn temperatur, ömsom molnigt, snöigt, blåsigt och kallt. 
Roffe somnade i mitt knä på cafét så jag fick bära honom större delen av vägen till tunnelbanan. Han om någon blev i vart fall överlycklig när vi klev av tunnelbanan hemma och upptäckte att det var snö på marken. 
Vi köpte med oss hamburgare från en restaurang på Kungsgatan, som vi åt till middag och efter det åt vi upp det sista av påskgodiset framför en film här hemma. 
Hoppas att ni alla i övrigt haft en fin påsk/långhelg! Xx 


// It's that time of the year when the cherry blossoms start to bloom here in Stockholm. Like ten thousands of other Stockholmers and numerous tourists, I and Pontus visited Kungsträdgården to take some photos of ourselves with the beautiful blooming pink trees. We brought Roffe along aswell and after we finished with our "photo shoot" we walked over to the Mood galleria to warm ourselves up with some coffee. Roffe fell asleep in my lap and I had to carry him a good part of the way to the subway. 
We bought burgers and fries take away-style for dinner and after finishing them off, we also finished up the remains of our easter eggs while watching a movie together. 
I hope you all had a great Easter by the way! Xx
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar