söndag 26 maj 2013

Dagsfest på Josefinas

Igår var jag på en dagsfest på Josefinas. För er som inte vet vad Jos4efinas är så kan jag berätta att det är en uteservering belägen på Djurgården, bakom Nordiska Museét. Jag verkligen älskar det stället, det är den absolut bästa uteserveringen i hela Stockholm! Det råder alltid så bra, trevlig och positiv stämning där!

Det känns alltid som man är utomlands när man är där. De har palmer, stora vita och pastellfärgade soffor och kuddar, glasväggar som omringar uteserveringen, en bred trappa som leder upp till entrén, med en stor röd matta (och de fräschaste toaletter du sett!), strålkastare och den helt klart bästa, mest slående utsikt av alla uteserveringar i Stockholm! De har även en inomhusdel, en stor sal där det hänger enorma kristallkronor från taket. Kan verkligen rekommendera er att gå dit någon gång! Dagsfesten igår var extremt lyckad! 


  
Filmade en kort snutt igår, det här var klockan sju på kvällen och inne på VIP:en där vi satt. Fick höra att det var omkring 1000 personer på dagsfesten! Följ länken för bilder: http://www.josefina.nu/uteservering/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar