lördag 21 november 2015

Inredningstankar

Idag har jag varit ute och flängt på stan! Kollat inredning och då främst julpynt. Har ju inte så mycket sådant och vår lägenhet är så liten så vi vet inte om vi kommer få plats med en gran eller var den i sådana fall ska stå, så då får man julpynta på annat vis! 

Var bland annat uppe på NK, hittade mycket fint där. Förutom att jag var på julpyntsjakt har jag även varit på kuddjakt och kaktusjakt! Roligaste färgglada kuddarna - älskar ju orange! 


Alltså - dessa porslinburkar! Blev totalt förälskad! De är så lekfulla och annorlunda! Förutom mer klassisk, neutral heminredning (sobra toner, vitt, svenskt) älskar jag inslag av färgklickar och roliga mönster och former. Denna kanin burk hamnar definitivt på min önskelista! 

Hur vacker är inte denna ljusstake från Menu? 


Men sjuhundra spänn... vet inte, kanske lite i överkant för en bit metall? Sjukt snygg dock... 

Såg att även NK just nu har ljuslyktan Etch från Tom Dixon till kampanjpris (tidigare tipsat på min instagram om att Plan Ett har kampanjpris på samma ljuslykta), 550 kr istället för 755 kr - TIPS! Jag fick en sådan av Pontus förra helgen :) 
Hittade tillslut även små kaktusar hos en butik! Som jag letat! De måste nämligen vara små, i små innerkrukor, eftersom jag planerar att plantera om dom i små glas! Ungefär som på denna bild: 


Fast jag tänker mig att de nog ska få sticka upp helt ur glaset. Funderar på att plantera dom i småglas som dessa: 

Bildkälla: Svenskt Tenn

Decisions, decisions... 

Snart vankas saffransbullar med bästa téet från NK, deras Sir William-blandning, en repris på nedan: 


Har ni förresten provar Gateu's saffransbullar? Så himla supersmarriga...

Nu ska jag låta huvudet vila lite. Har ont i hela högra sidan, över höger ögonbryn och nedåt, i käken och ner i halsen. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk, ska på kalas hos min mamma imorrn då hon fyller år. 

Ha en trevlig kväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar