måndag 15 juni 2015

Dagen i bilder

Dagen började med att jag upptäckt att min kokosolja hade smält, eftersom en viss liten person här hemma torktumlare lakanen i över två timmar igår, så det vart stekhett i badrummet (ja, den står i badrummet eftersom jag smörjer in ansiktet med det - googla det!).



Hej då, direkt ner i soporna... 

På lunchen hade en kollega med sig fetaste matlådan: 


Hemmagjord smörgåstårta! VEM är så ambitiös att den ställer sig och gör inte bara en, utan fyra (!) små smörgåstårtor för att ha med som matlåda på jobbet?? *imponerad*


Dagens outfit: 


Nya vita byxorna från H&M (absolut äääälskar dem!), nya skjortan från Ralph Lauren, skor från Asics och nya väskan från Mulberry. Bättre outfitbild hann inte tas, några halvdana hiss-selfies som inte var värda att hamna på bloggen, besparar er läsare det, haha! 

Träning stod på schemat, körde benpass nästan två timmar, så är heeeelt slut nu! Så himla skönt att komma hem, inte minst till nya vasen som jag är kär i: 






Ursäkta bildbombningen, men velat ha den där vasen i flera månader nu, missade Kählers förra jubileumsvas med guldränder, trodde denna också var slut i den här storleken jag ville ha. Blev så glad när jag fann den inne på Illums Bolighus - kärlek! Och hur fina är inte liljorna vi fick på festen förra helgen! De har alltså överlevt mer än en vecka, fantastiskt! 

Nu har min underbaraste kommit hem och vi har ätit middag och snart är klockan kvarg, hehe. Har ni provat Lindahls kvarg, den utan tillsatt socker och med kokossmak? MUMS, säger jag bara! Är sååå inne i en kokosperiod för tillfället, haha. Kokosolja, kokosschampo, kokos-leave-in spray, kokoskvarg... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar