söndag 26 april 2015

Bortskämd?

Strålande sol och vårvarmt! 

Vi inledde morgonen med att sitta ute på balkongen och dricka kaffe efter frukosten. Balkongen fullkomligen badade i solljus och det blev så varmt att vi kunde sitta i bara underkläderna - underbart! Det är nu man verkligen börjar uppskatta att man har balkong! Sedan var vi och storhandlade och min pappa och hans tjej har varit här och fikat med oss ute på balkongen, riktigt trevligt. 

Igår var Pontus och jag på stan och shoppade lite grejer. Bland annat köpte jag nya träningsskor ( mina befintliga bokstavligen faller i bitar just nu). Intersport hade ett par på rea för bara 599 kr, från Asics, vilka blev perfekta för mig: Sjukt snygga och sjukt värt för priset! 

I fredags när Pontus kom hem så överraskade han mig med en bukett av mina favoritblommor och chokladpraliner från Åre choklad - så himla snällt av honom! 


Och igår när vi var ute på stan så köpte han mig denna skönhet: 


Celestial candleholder från Skultunas samarbete med Lara Bohinc, "The London Collection" i den senaste färgen "minty green"! Dör, den är så fin! Perfekt att använda som vas också, om man ställer ett litet glas i den! 


Kände mig så bortskämd, men, hey - det har väl alla rätt att bli emellanåt! Jag har verkligen världens snällaste, finaste pojkvän och vän! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar